Date 2 met D-Jay

Afgelopen weekend hebben Bella en D-Jay hun 2e date gehad. Dit keer in het mooie Markelo, onze thuisbasis. Ondanks de kou vonden de honden het absoluut noodzakelijk om nog even pootje te baden in de schipbeek, en D-Jay heeft zelfs nog even gezwommen.

Ik heb in ieder geval genoten van deze dag, en ben dan ook blij om hierbij te vermelden dat de dek overeenkomst getekend is. Zolang alles goed loopt zal Bella dus bij haar volgende loopsheid, medio maart, gedekt worden door deze prachtige vent.

 

1E1A05351E1A0523

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s